stugan ute i skogen

sitter nu ute i skogen med min familj i stugan. red idag med becka och sen åkte jag hem och packade. har varit här hela dagen idag. ska vara här tills måndag och sen åker jag hem för kortegen med becka och hanna och så sover vi hos mig på natten. kommer bli skönt med en tjejkväll. bloggar imorgon från datorn istället för mobilen och lägger nog in några bilder. ha en bra lördagskväll allihopa!

Carlingsöverrasking!

Hmmm... Undra vad som kan vara i den här påsen???? Och.. tänker vara så jobbig att jag visar er imorgon. Ni får alltså kika in imorgon vad som finns i den här påsen. Ett bra köp var det iallafall. Är jättenöjd!

Colourfull

invigde mina efterlängtade vita jeans idag. Ja, ni ser ju att dem inte ser så stora ut på. Dom sitter alldedes perfekt runt både midjan, låren och smalbenen. Jättesköna!
Var i skolan idag och sedan har jag varit i knalleland och stan snabbt med mami. Var inne på en affär idag.. Ni får se sedan. Älskar överraskningar!
Vi köpte med lite donken mat och har precis ätit. Skulle ha tränat idag, men har inte hunnit ännu. Ska låta maten smälta ner lite så kan jag nog träna lite sen. Vill inte ha håll tack!
Hoppas ni haft en bra dag. xo

välkommen hem!

detta var det jag fick med mig hem efter en snabb shoppning på knappt en timma innan konfan. Men visste redan vad jag ville ha så, det blev bra. Ett brunt tunt skärp fick jag också med mig hem. Jeansen ser bättre ut i verkligheten än på bilden. Fick bara en kass bild. Nu ska jag kolla på det nya Glee-avsnittet. Helt inne i säsong 3!!
VÄLKOMMEN HEM JEANS!!

Workout Trainer-app

Som sagt, jag provade den här appen tidigare idag och den är super!
Man skriver först in namn, när man fyller år, kön och sen vad man vill ha för mål efter att ha tränat kurserna. T ex gått ner i vikt, mer uthållning, starkare muskler osv. Den är jätte bra att träna med. Det finns olika träning 'kurser' som man kan träna med. Kurserna kan vara från 1 vecka till 4 veckor. Den jag har börjat med är i en vecka och jag ska träna varannan dag och så ska jag gå ut och varannan dag.
Man kan alltså träna i alla kategorier. Man går ner i vikt, får starkare muskler och man tränar på uthållighet, vilket jag behöver. haha. Appen finns för Iphone och Android-mobiler.  Rekomenderar den här appen starkt!

hemmaplugg

idag har jag bara suttit hemma och pluggat. Tagit det lugnt eftersom jag har jätteont i min rygg som gör att jag inte kan gå så mycket och inte sitta. Försökte i skolan igår, men smärtan tog istort sett över all koncetration så jag gick till skolsystern. Hon masserade mig med en salva, som gjorde s**t ont och hjälpte knappt. Men hon misstänkte att jag har sträckt min rygg. Antagligen från att jag bärde 3-åringar på prao:en.. haha. Så idag var jag hemma och vilat och pluggat. Jag har fått låna en värmekudde från min mormor också. Den värmer man i en minut ungefär i mikron och sen lägger där det gör ont så värmer dem och mjukar upp musklerna. Funkar ganska bra! :)
Nu ska jag gå och träna med min mobil träningsapp som heter Workout trainer. Får se hur den funkar. Ha det bra. Ska göra ett rekomendationsinlägg om appen senare.

BÖRJAR OM

Nu ska jag börjar blogga igen har jag bestämt. Jag har nu ett minneskort som jag kan använda och har ny passion för outifts och färger nu till våren. Så nu är det igång igen!
Kommer rensa bloggen och börja om helt och hållet.

RSS 2.0
Design by Tasnim